fredag den 9. marts 2012

Razer Lycosa gamer tastatur


Razer Lycosa


Egenskaber

Razer Lycosa har de vigtige funktioner, som de fleste spillere ser efter, når de køber en gaming tastatur. Der er et par ting som er most at have , ligesom medier kontrol. Media kontroller er rart at have, fordi de tillader dig at justere lydstyrken, springe numre osv., og lad dig blive engageret i dit spil. Gamers handler om bekvemmelighed og hastighed. Under denne indstilling tilføjer en lidt af begge dele.


De andre ting gamere ønsker, er fred og tilregnelighed. Når du skriver en kommando til at gøre noget i et spil, og det gør det ikke, eller det gør noget helt andet selv, mister du både fred og tilregnelighed. Derfor er det vigtigt, at gaming tastaturer har to ting til at bekæmpe denne. Først og fremmest, du vil have mulighed for at deaktivere Windows-tasten. Hvis du er en knap Masher, vil du vide, hvad vi taler om. Nogle gange er det bare et uheld bliver ramt og minimerer dit spil. Medmindre du har bedre held end nogle af os, som regel ved den tid, du kommer tilbage i spillet du er for sent. Heldigvis gode gaming tastaturer ligesom Razer Lycosa kommer med mulighed for at deaktivere den knap, hvilket sparer dig for en masse sorg.


Anti-ghosting er den anden fred og tilregnelighed stabilisator for knap mashers. Uden denne funktion, når flere taster trykkes ned samtidigt, vil et normalt tastatur ikke registrere kommandoerne eller måske endda gøre nogle virkelig off-the-væg kommandoer af sin egen. Det sker ikke en masse, men når det sker, er det rart at have et tastatur som Razer Lycosa til at fungere, hvordan du skal bruge den til.

Design

Udformningen af ​​Razer Lycosa er en af ​​de stærkere dele af spil tastaturet. Det er en af ​​de mindre tastaturer vi revideret og alligevel tasterne føler ikke, stuvet sammen som på nogle gaming tastaturer. Ved 18,5 x 8,7 inches, det tager op en hel del mindre plads på skrivebordet end Logitech G15, der er et par inches større.

Ligesom Logitech gaming tastaturer vi har gennemgået indtil nu, Razer Lycosa har baggrundsbelysning, en aftagelig håndledsstøtte, en USB-hub og stærk holdbarhed. Der kan også tilsluttes til din PC via USB. Nogle af disse egenskaber er ret almindelig, men de er alle bekvemt at have. Den baggrundsbelysning er ikke så lyse som vi gerne vil, men det stadig hjælper dig med at se tasterne i mørke ganske godt. Det giver dig også mulighed for at slukke baggrundsbelysningen eller kun oplyse tasterne W, A, S og D.

Dette tastatur har 3,5 mm headset-porte, hvilket er overraskende en unik funktion blandt flertallet af gaming tastaturer vi revideret. De fleste af de USB-hubs på tastaturer er kun i stand til USB 1.0-hastigheder og ikke USB 2.0. Razer Lycosa, dog ikke kun har et enkelt USB 2,0 hub, men også har 3,5 mm porte.

Fangst til Razer Lycosa er, at det kræver, at du bruger to USB-porte på din computer og et sæt 3,5 mm havne, hvis du ønsker at bruge enten hub på det. Med andre ord, vil du stadig bruge den samme mængde af porte på din maskine, dette gaming keyboard giver dig ikke ekstra. Razer sætte det op på denne måde, så navene ikke tager væk nødvendige strøm fra tastaturet selv. De ønsker ikke noget at nedsætte din evne til at dominere i ethvert spil.

Tilpasning

I modsætning til de andre gaming tastaturer vi revideret, giver Razer Lycosa dig mulighed for at programmere alle og enhver tast på tastaturet. De fleste af de andre tastaturer tillader omprogrammering af kun visse dem, eller har dedikeret taster til indstilling specielle funktioner og makroer til. Der er fordele ved begge dedikerede makro taster og ikke-dedikerede dem. I sidste ende selv, er det bare personlig præference.

Razer Lycosa giver dig også mulighed for at oprette profiler, du kan skifte mellem. Dette tillader dig at have forudindstillede makroer sat op og klar til at gå til flere spil. De fleste spillere spille mere end ét spil, så det er rart at have mulighed for at programmere dit tastatur til mere end én og være i stand til at skifte mellem profiler, når du vil.

Vi ville gerne Razer Lycosa at tilføje muligheden for at indspille makroer, mens i spillet og on-the-fly, som Logitech og Microsoft har typisk. Det er et godt værktøj at have til rådighed for dig. Nogle gange tingene ændrer sig i varmen i det øjeblik og det er rart at have en gaming tastatur, som lader dig justere og tilføje makroer sammen med disse ændringer. Muligheden for at justere lysstyrken af ​​baggrundsbelysningen ville også være en flot finish, især fordi det er ikke så lyse som vi ville have ønsket.

Oversigt

Razer Lycosa er et fremragende gaming keyboard, der allerede bruges af mange spillere i verden. Razer bygger produkter specifikt til gamere og Razer professionelle gaming hold bruger dem. Det gør dem prøvede og sande af pro spillere. Der er lidt flere funktioner, som vi ville have ønsket at se, men alt taget i betragtning, det er et solidt valg.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar