torsdag den 8. marts 2012

Guide til mussemåtte

Blog photo.jpg
Forbedre og maksimere din spiloplevelse

Enhver seriøs Gamer skal bruge de bedste værktøjer, desværre vil de fleste spillere være meget bekymret, og bruger en masse tid på at lede efter den bedste (og dyreste) gaming mus, men vil ikke tænke på at købe en god gaming musemåtte. Det er meget vigtigt at forstå, at en god gaming mus skal bruges med en god  musemåtte til optimal ydeevne.

Ved købe af den bedste gaming musemåtte til rådighed på marked, vil du forbedre nøjagtigheden af ​​din nye mus, end hvis du skulle bruge en almindelig musemåtte, og selvfølgelig er der en meget stor forskel mellem de to.

Dette er, hvad du bør tænke, før du køber den bedste Gaming Musemåtte for dig:

1 Vælg den højre museknap mat overflade, der opfylder dine mus specifikationer

Før du køber en måtte, skal du vide, hvilken overflade du skal bruge til din mus, vil musen enten være en laser eller optisk mus. Læs musen specifikationer, bør lade dig vide, som du har, så kig efter en musemåtte, der er specielt designet til denne type mus. Hvis du er i tvivl, så er Amazon en stor ressource, det viser alle de specifikationer for hvert produkt, og der er ingen forpligtelse til at købe. Jeg bruger det altid, når jeg skal kigge på de forskellige produkter.

Når du er usikker eller mener, der er en chance for du vil købe en ny mus, kig på en gaming musemåtte, der også arbejder med både optiske og laser mus. Amazon kan også hjælpe dig med, hvilken teknologi puden er designet til.

2. Vælg mellem en hård eller en blød overflade

Dette er virkelig en personlig præference, når du har lavet en liste musemåtter, der opfylder din mus specifikationer, kan du derefter beslutte, hvilken type overflade, du ønsker. Nogle spillere elsker hårdt, andre er mere til de blødere overflader. De fleste gaming musemåtter har tendens til at have en hård overflade, for at lette bevægelsen af ​​musen, men der er også nogle med en blød overflade, så du kan træffe et valg, der er rigtigt for dig.

3. Vælg en glat eller ru overflade

En anden personligt valg, hvis du vil have fart. Så skal du vælge den glatte udgave men hvis du ønsker mere kontrol gå til en mere ru overflade. De bedste gaming musemåtter vil altid give dig en flydende bevægelse, og forudsat at du matcher musemåtten til din mus specifikationer så man får de bedste resultater fra musen.

4. Vælg en musemåtte størrelse

Dette afhænger af dimensionerne af de spil, du spiller, vil en høj følsomhed mus ha brug for en mindre blok og lav følsomhed får du brug for et større mat. Kontroller musen specifikationer for at sikre at du får en mat der er stor nok (der er ikke noget værre end at køre ud af måtten, når du er midt i et spil!)

5. Brands er vigtige!

Det er her forskningen kommer i handy! Find ud af, hvilke mærker der er de bedste. Spørg dine spil venner for anbefalingerne, og kontrollere online-anmeldelser af produkter før du køber.


Gaming Musemåtter

Her er nogle af de bedste gaming Musemåtter

Razer Vespula Dual-sidet Gaming Mouse Mat

Her har du det bedste fra begge verdener, en hastighed side og en kontrol side (ru og glat, røverkøb!). Den er stille og har en håndledsstøtter for komfort, men er tynd nok til at være diskret under gaming. Dette er en professionel musemåtte og mens prisen er lav, den ligger omkring de 300 Kroner, vil du ikke blive skuffet over de resultater!

SteelSeries SX Gaming Mouse Pad

Steel Series Gaming Mouse pads har mange forskellige varianter, det kommer i alle typer af overflade, plast, aluminium eller klud. Mærket er forbundet med nogle kendte spillere, og derfor er serien meget tiltalende også på grund af de forskellige typer af måtter til rådighed, du kan finde den nøjagtige type for dig, afhængigt af de specifikationer, du ønsker fra en musemåtte. De har mere end 9 forskellige musemåtter i en serie, således at hver gamer kan finde deres perfekte musemåtte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar