torsdag den 8. marts 2012

ASTRO A40 gamer headset

Lyd

Der er en tilgængelig tillæg for ASTRO A40 kaldet MixAmp. ASTRO tilbyder denne enhed til digitalt efterlignet 7,1 surround sound. Selv om dette er en af ​​de bedre 7.1 dekodere, er der stadig ting der skal gøres, før denne teknologi virkelig efterligner 7,1 surround sound. MixAmp giver dig også mulighed for at bruge ASTRO A40 PC-gaming headset til Xbox og PlayStation-konsoller, hvilket er den sande gavn for denne tilføjelse. Hvis du ikke har brug for headset til disse konsoller, så er det nok værd at spare pengene denne tilføjelse omkostninger.

Uden MixAmp, udsender denne PC gaming headset stereolyd i høj kvalitet. De kan ikke være audiofil kvalitet, men de producerer tydelige og klare høje toner. Bassen er lidt svag sammenlignet med high-end Audiofil hovedtelefoner, men det er helt acceptabelt for gaming. Det eneste tidspunkt du måske vil have mere bas, er, hvis du bruger ASTRO A40 for at se film og lytte til musik. I disse tilfælde vil du ikke få det niveau af bas, der gør eksplosioner lyde så virkeligt, at de smadre vinduer og gør dine naboer vred. Det er uheldigt, vi kender. Men igen, til gaming formål, er det stereo output disse hovedtelefoner fremragende.

Design

Den ASTRO A40 PC Gaming Headset er bygget til at være behagelige. De fleste hardcore gamere spiller i flere timer hver dag. Hvis du nogensinde har prøvet at gøre det med en billig headset, du ved, hvor ubehageligt det kan være. Billige headset vil normalt få dig justere hovedbøjlen til forskellige steder på dit hoved bare for at holde dig fra at få en hovedpine. Med det kommer behovet for at justere din mikrofon positionering, og når det hele er sagt og gjort, har du spildt dyrebare øjeblikke, der kunne have reddet dig og dit team fra forestående undergang! Ok, kan det være en lidt dramatisk, men du får det punkt. Vi taler af personlig erfaring: Billig PC gaming headset kan medføre, at din undergang.

Så hvad gør ASTRO A40 PC Gaming Headset så behagelige? Det er en kombination af en veldesignet hovedbøjle og øre koblinger. Hovedbøjlen sætter under 3 Newtons pres på dig, hvilket ikke er meget. For at opnå dette hovedbåndet har en tyk pude og stram polstret øre koblinger, som hjælper dispergere tryk så godt. Øret koblinger er circumaural, hvilket betyder, at de omslutter øret helt. Dette er delvist gjort for komfort, men for det meste er til at reducere ekstern støj.

PC-forbindelse er den typiske dobbelte 3,5 mm analog type, en til hovedtelefoner og et til mikrofon. Kablet til denne PC Gaming Headset er omkring 6 meter lang, hvilket er rigeligt, hvis du holder dit tårn tæt ved, men et par ekstra meter ville have været rart. Det unikke ved ASTRO A40 designet er, at dette kabel fastgøres til en en-fod quick release-kabel. Den hurtige afbryde kablet system er eksklusivt til ASTRO. Der er også klog afbryder er integreret ind i mikrofonen. Med ASTRO A40 PC-gaming headset, kan du sætte mikrofonen på hver side af hovedtelefoner eller endda fjerne det helt, så det er af vejen.

Convenience

Den ASTRO A40, med 3,5 mm dobbelt-jack PC-stik, er kryds kompatibel med enhver lydenhed, der bruger den samme forbindelse. Det leveres også med en 6,3 mm adapter, der åbner dørene til de fleste hjemmebiografer AV-receivere og nogle andre lydudstyr. Vi nævnte, at det MixAmp giver dig mulighed for at bruge denne PC gaming headset med Xbox 360 og PlayStation 3, men det fungerer også godt for smartphones som iPhone og andre lignende enheder. Desværre er MixAmp kommer på et ekstra gebyr. Medmindre du gerne vil bruge ASTRO A40 med enheder bort fra din computer og MP3-afspiller, så du sandsynligvis vil være fint uden denne vedhæftede fil.

Der er en volumen og mute kontrol indbygget i selve kablet. Dette er en almindelig, men meget praktisk funktion. Uden det, er du tvunget til at minimere dit spil og bruge systemet lydstyrkeknapperne. Dette er ikke en big deal, hvis du ikke er midt i faktisk at spille, men det kan være ganske irriterende ellers, så vi var glade for at se, at ASTRO medtaget denne funktion. Den sidste funktion, vi ønsker at nævne her er det etui, der kommer med ASTRO A40 PC Gaming Headset. Sagen gør det nemt at rejse med dit headset, uanset om du er på vej ud af landet eller til en lokal LAN-party.

Hjælp og support

ASTRO A40 har hjælp og støtte muligheder til alle, der kan opleve problemer med det. Der er ofte stillede spørgsmål og en videnbase sektion, eller du kan åbne en billet og interagere med det tekniske supportteam direkte. Der er en manual for ASTRO A40 PC-gaming headset som du kan downloade, hvis du er i tvivl om hvordan man bruger et særligt aspekt af det. I åbningstiden, kan du kontakte ASTRO Gaming via telefon så godt. Uanset hvad du foretrækker, kan være, har du muligheder og en teknisk support team til din rådighed for at hjælpe med eventuelle problemer, der opstår.

For ASTRO A40 PC-gaming headset, får du den sædvanlige enkelt års garanti til at dække fremstilling defekter. Et år skulle være rigeligt i de fleste tilfælde, vi gerne se, fremstiller, som giver os en anden eller endda tredje år, fordi det viser tillid til deres evne til at sammensætte et kvalitets produkt. Ak, det er ikke tilfældet her, men når du får denne PC gaming headset i hænderne og bruge det, behøver du ikke længere garanti for at berolige dig.

Oversigt

Den omstændighed, at ASTRO A40 er en prismodtager og autoriseret PC Gaming Headset af MLG siger en masse. Men intet kan sammenlignes med faktisk bruger en. Lyden er overlegen i forhold til de fleste andre headsets i samme prisklasse, og designet er meget godt klaret. Du kan spille i timevis og næsten mærke de er der. De giver alle de nødvendige bekvemmeligheder for at bistå i din erfaring, og skal der være noget galt med dem, du har dygtige tech team klar til at få dig tilbage i spillet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar